L'ajuntament de Puigcerdà ja ha iniciat els treballs de remodelació al carrer Carmelites, situat al nucli històric de la vila. Després d’enderrocar un edifici del carrer Abad Oliva per fer-hi la plaça Santa Joaquima de Vedruna i guanyar més amplitud en aquesta zona, el consistori vol seguir millorant aquest punt del nucli antic. L’actuació contempla eliminar les barreres arquitectòniques, de manera que la vorera quedarà al mateix nivell que l’espai destinat als vehicles però clarament diferenciada, i també es refarà un tram de la xarxa de clavegueram.

Amb aquesta actuació, l'equip de govern pretén millorar la mobilitat en aquest vial, molt transitat sobretot a les hores d'entrada i sortida a l'escola Vedruna, situada al mateix carrer. A més, una vegada finalitzin els treballs, l'ajuntament estudia la possibilitat de restringir la circulació de vehicles en els moments d'entrada i sortida al centre educatiu. Amb aquesta mesura es vol millorar la mobilitat i, sobretot, la seguretat dels alumnes i dels seus familiars, ja que, recordem, es tracta d'un carrer molt estret.

Es preveu que les obres finalitzin en el termini d'un mes. La inversió municipal per reformar el carrer Carmelites és de gairebé 62.000 euros.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

el Pirineu avui