L’actual director assistencial de l’hospital i recentment designat cap de llista de Junts per la Seu, Jordi Fàbrega, encara amb molta il·lusió el repte de rellevar a Albert Batalla al capdavant del projecte polític que fins ara ha governat la ciutat. Després que la setmana passada es fes públic el seu nom, Fàbrega assegura que ha tingut molt bones sensacions i que la gent l’ha anat animant molt. També remarca que té molt clar quin model de ciutat vol implantar si aconsegueix arribar a l’alcaldia.

Fàbrega també ha explicat que ja té al cap la gent que voldria que l’acompanyés a la llista, però que aquesta és una tasca que s’anirà realitzant les properes setmanes.

En aquest sentit, cap a mitjans d’octubre es farà un acte per començar a desgranar les primeres idees. Fàbrega ha deixat clar que prendre el relleu de Batalla i el seu equip, en cas que aconsegueixi l’alcaldia, serà un repte majúscul, ja que assegura que han deixat el llistó molt alt.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, CAP DE LLISTA DE JUNTS PER LA SEU

el Pirineu avui