Aquest dimarts s’ha presentat el nou fulletó informatiu del Parc Natural de l’Alt Pirineu sobre els productors i artesans que es troben a la zona del Parc Natural i on s’inclou tota la informació per a realitzar visites guiades als diferents obradors i tallers.

En aquesta edició també s’ha afegit els productors de Baix Pallars.
És una forma de donar a conèixer els valors, les tradicions i els oficis del territori, ja que són els veïns i veïnes un dels actius més importants de la zona. La idea és complementar l’oferta turística actual amb activitats per a tots els públics i edats i que pugui servir també com a complement a les activitats econòmiques del territori.

Aquest fulletó és el primer que s’edita del Parc Natural de l’Alt Pirineu amb un mapa amb els nous límits del parc aprovats el passat 6 d’agost.

Parlen al vídeo: MARC GARRIGA, DIRECTOR PARC NATURAL ALT PIRINEU

el Pirineu avui