La Seu d’Urgell ha acollit aquest dissabte la final del concurs del Millor Pa de Pagès de Catalunya, que se celebra cada any en alguna localitat del país. Optaven al guardó cins finalistes provinents de Barcelona, Cornellà de Llobregat i el que finalment s’ha endut el premi, el Forn Codina de Vilaller, a l’Alta Ribagorça. El seu forner s’ha mostrat satisfet pel premi i ha explicat el secret del seu pa.

Aquest ha estat el primer cop que el premi s’ha quedat a l’Alt Pirineu, i també la primera vegada que el concurs s’ha organitzat a la Seu.

El Concurs Millor Pa de Pagès Català està convocat pel Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català i té com a objectiu promoure l’elaboració del pa de màxima qualitat entre els flequers i flequeres integrats a la IGP .

Parlen al vídeo: JOSEP MIQUEL CANUT, FORNER GUANYADOR - ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

el Pirineu avui