Després d’una tercera etapa a La Molina, aquest diumenge ha finalitzat la segona edició de la GAES Catalunya Bike Race, on Sergio Mantecón i Clàudia Galicia han estat els guanyadors absoluts en categories masculina i femenina respectivament.
Mantecón, que ha estat el primer classificat a les tres etapes disputades, s’ha mostrat molt content, explicant que ha aconseguit el seu objectiu fent una cursa perfecta, gaudint tant dels recorreguts com de l’ambient, i remarcant que ha tornat a la competició de la millor manera després d'una important lesió que va patir la temporada passada.
Per la seva banda Clàudia Galicia ha revalidat el títol de campiona sumant la seva segona Catalunya Bike Race, destacant que ha gaudit de l’etapa sobretot perquè aquesta ha estat la última cursa que disputa aquesta temporada.
Al llarg de les tres etapes d’aquest cap de setmana, la Catalunya Bike Race ha recorregut pràcticament tota la comarca, passant per Puigcerdà, Vilallobent, Alp, La Molina, Saneja, Guils Fontanera, Niula, Ger, Greixer, Olopte o All.
Recordem que el ceretà Josep Antoni Hermida és un dels ambaixadors de la prova i ha estat l'encarregat de dissenyar els itineraris.

el Pirineu avui