El CG Puigcerdà no ha sabut materialitzar cap de les ocasions que ha tingut aquest dissabte a casa davant del Jaca i ha perdut per 1-3. Els aragonesos s'avançaven a la primera part del partir amb un gol, en una jugada sense perill aparent. En el segon període, els ceretans han igualat el marcador després que Bortonat, assistit per Morer i Tona, aprofités un un power play. Una sanció al defensa Piñar li ha impedit seguir jugant el partit i ha fet que el Puigcerdà comencés el tercer període amb inferioritat.
Els locals, que han tingut en tot moment el suport de l'afició, han salvat la situació i han disposat d'alguna superioritat no transformada. A la meitat del tercer període, el Jaca ha sabut anotar el seu segon gol i avançar-se al marcador. La reacció ceretana no s'ha fet esperar però no ha estat suficient. Ja a la desesperada i sense porter local a la pista novament el Jaca ha anotat el tercer i definitiu.
Així doncs, 1-3 al final del partit i segona derrota a casa per l'equip local. El CG Puigcerdà ha millorat en les situacions de superioritat, aconseguint anotar en una d'elles, però espera seguir polint detalls per començar a guanyar partits. El proper, el cap de setmana contra el FC Barcelona.

el Pirineu avui