En les sessions d’aquest divendres de la Jornada Museus i exposicions temporals s’ha tractat com aquestes exposicions tenen un vinculació molt estreta amb el mon del cinema, i s’ha comptat amb la presència d’experts que han donat el seu punt de vista a l’hora de fer que les mostres siguin atractives als visitants.

A més, el mon audiovisual és cada dia més present a les nostres vides i el fet d’incloure imatges en moviment a les exposicions els dona un plus afegit que els visitants valoren molt positivament.
A més, durant les jornades es ahir es va fer una reunió on es van posar sobre la taula diferents línies de cooperació entre la Xarxa de museus i equipaments patrimonials de l’Alt Pirineu i Aran i la Xarxa de museus marítims de la Costa Catalana.

També s’ha acordat seguir amb aquest tipus de jornades conjuntes i ja es preveu fer la de l’any vinent en una població del litoral per anar resseguint tots els indrets que formen part de les xarxes.

Parlen al vídeo: JOSEP CASTELLS, ESCENÒGRAF - ARCADI CASTILLÓ, TÈCNIC IDAPA

El Pirineu avui