S’ha presentat un estudi a Sort on es revela que les empreses de turisme actiu del Pirineu tenen molt marge per explotar el turisme corporatiu, i que seria una forma de desestacionalitzar la recepció de visitants a la zona.

S’ha fet un sondeig entre més de 50 empreses d’arreu de l’estat de mida mitjana i gran que fan estades pels seus treballadors i s’ha vist que busquen qualitat i flexibilitat.

Segons l’estudi dut a terme per GlobaLleida actualment el turisme corporatiu a la demarcació de Lleida no passa el 10% de la facturació general, i la idea és que a partir d’aquest estudi es pugui augmentar considerablement.
En la presentació hi ha assistit una vintena d’empreses del sector de les comarques del Pre-Pirineu i Pirineu de Lleida.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA BARRUFET, TÈCNIC DE PROJECTES ESTRATÈGICS DE GLOBALLEIDA

El Pirineu avui