Compromís per la Seu ha reclamat a l’Ajuntament que modifiqui i flexibilitzi l’ordenança de rètols aprovada el passat mes de juliol. El principal grup de l’oposició ha assegurat que, després de parlar amb diferents sectors afectats per aquest canvi, ha pogut observar que molts comerciants, hotelers i empresaris hi estan en contra ja que no s’adapta a la seva realitat. En aquest sentit, des de Compromís consideren que no es pot tractar igual els rètols del centre històric que els de l’eixample o el polígon industrial.

A més, el grup també donarà suport als canvis del Pla General d’Urbanisme necessaris per poder tirar endavant aquelles propostes que siguin interessants, com ara la instal·lació de banderoles al centre històric.

Parlen al vídeo: ÒSCAR ORDEIG, PORTAVEU COMPROMÍS PER LA SEU

El Pirineu avui