Aquest dijous ha tingut lloc la primera sessió de la jornada formativa Museus i Exposicions temporals, on s’ha volgut posar de manifest la importància de les mostres temporals per tal de seguir l’actualitat dels estudis que es van fent i la itinerància per tal d’optimitzar recursos i fer arribar la informació a un públic més ampli.

Aquestes jornades s’organitzen conjuntament entre la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana i la Xarxa de Museus i Equipaments patrimonials de l’Alt Pirineu i Aran, amb la idea d’establir línies de treball conjuntes, ja que hi ha molts relats que compartir.

Fa 4 anys que les dos xarxes es troben habitualment i durant la tarda s’ha dut a terme una reunió amb els responsables dels museus de les dos xarxes per trobar complicitats més enllà de les jornades, és a dir, una cooperació constant.

Parlen al vídeo: XAVIER ROIGÉ, ANTROPÒLEG I PROFESSOR DE LA UB - ELVIRA MATA, DIRECTORA MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA - JORDI ABELLA, DIRECTOR ECOMUSEU DE LES VALLS D’ÀNEU

El Pirineu avui