Jordi Fàbrega ha estat escollit per unanimitat candidat a encapçalar la propera llista per a les eleccions municipals del 2019 de Junts per la Seu. L’elecció s’ha fet durant l’assemblea que ha celebrat aquest dimecres al vespre el PDeCAT de la ciutat, tal com ha informat la formació en un comunicat. Albert Batalla, actual alcalde de la Seu, que ja va anunciar fa uns mesos que no optaria a la reelecció, ha presentat al candidat amb paraules d’agraïment per la decisió presa
i assegurant que la ciutat de la Seu “quedarà en bones mans”.

Fàbrega, per la seva banda, ha reconegut que “tot i que és difícil superar la tasca feta per l’actual alcalde i el seu equip”, li fa molta il·lusió aquest nou repte tot assenyalant que s’identifica i sent l’escalf de molta gent que té ganes de treballar per la Seu en positiu. El candidat ha afegit que faran un equip transversal per guanyar i governar. La candidatura de Junts per la Seu, concebuda com un projecte que va més enllà d’un partit polític i que aplegarà diferents sensibilitats, donarà a conèixer les seves primeres propostes en un acte públic que se celebrarà durant la primera quinzena d’octubre .
Nascut el 10 de juliol de 1972 a Lleida i vinculat des de que va néixer amb la Seu d’Urgell, Fàbrega és director assistencial de l’Hospital de la Seu i pediatre de professió. També ha tingut un paper molt actiu a Òmnium Alt Urgell i a la Comissió de Suport a l’Escola Catalana de la Seu.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

El Pirineu avui