Les administracions comarcals de l’Alt Pirineu i Aran, juntament amb la Diputació de Lleida i la Generalitat estan elaborant una diagnosi sobre l’estat actual de les carreteres locals. L’objectiu és elaborar una radiografia sobre les necessitats que té el territori per tal de poder traçar un full de ruta. Així, es vol saber exactament quants quilòmetres de xarxa local pertanyen als ajuntaments i quin cost té arreglar-los, entre d’altres qüestions. Tot plegat ho ha donat a conèixer el tinent d’alcalde de la Seu i president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro, arran d’una moció de la CUP de la Seu.

La moció de la CUP presentada en el darrer ple i aprovada per unanimitat, demanava precisament que la Seu posi en valor la seva capitalitat per liderar aquesta reclamació.

L’equip de govern del PDECAT també va aprofitar per reclamar a la CUP que traslladi aquesta moció al Parlament i que després sigui conseqüent votant a favor del pressupost, per tal que es puguin implementar les millores.

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, TINENT ALCALDE URBANISME I PRESIDENT CC ALT URGELL - PAU LOZANO, PORTAVEU CUP

El Pirineu avui