L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha desencallat finalment una partida de 300.000 euros per fer diverses millores a la via pública. L’equip de govern ho ha pogut tirar endavant amb el suport d’Esquerra, després d’intentar-ho sense èxit en el ple del mes de juliol. En principi, Compromís per la Seu també estava d’acord en donar-hi suport, però finalment no ho ha fet, ja que els seus regidors asseguren que s’han sentit enganyats per part del tinent d’alcalde d’Urbanisme Jesús Fierro.

Per la seva banda, Fierro ha assegurat que el projecte de millores que s’ha aprovat al ple incorporava el 80% del que havia proposat Esquerra i el 100% de les propostes de Compromís. És per això que ha qualificat d’inacceptables les acusacions d’Ordeig.

Des d’Esquerra havien plantejat un pacte de ciutat per tal que tots els grups fessin les seves propostes de millora de la via pública. Asseguren que el seu objectiu era evitar que ningú pogués treure’n rèdit polític ara que s’apropa la campanya electoral.

Des de la CUP, mentrestant, no s’han sumat al pacte, ja que asseguren que estan en contra del pressupost. També han assenyalat que l’equip de govern ha tingut una actitud de menyspreu cap a les demandes de la CUP durant tot el mandat.

Parlen al vídeo: ÒSCAR ORDEIG, PORTAVEU COMPROMÍS PER LA SEU - JESÚS FIERRO, TINENT ALCALDE URBANISME - XAVIER MUNT, REGIDOR ERC

El Pirineu avui