El boletaire de 70 anys i veí de Guissona que va desaparèixer a Fígols i Alinyà, ha estat localitzat aquest dissabte a la Rasa d’Odèn per un altre boletaire.

Va ser un company qui va alertar de la seva desaparició als Bombers de la Generalitat el dimarts passat. Durant aquests cinc dies que ha estat desaparegut, s’ha fet una recerca intensiva on han participat diverses dotacions terrestres de bombers de la Generalitat com el cos de Mossos d’Esquadra amb l’helicòpter, la unitat de muntanya, la unitat canina i amb les patrulles de seguretat ciutadana. Els agents rurals amb dos drons i la col·laboració d’alguns voluntaris.

La recerca es va fer al voltant del darrer punt on se’l va veure per últim cop i més enllà d’aquesta mateixa zona per si s’hagués mogut.

L’home va ser traslladat amb helicòpter a l’Hospital de Manresa ja que presentava símptomes de deshidratació i hipotensió.

El Pirineu avui