Els alcaldes dels dos municipis de la vall de la Vansa s’han mostrat eufòrics per l’anunci de millora de la carretera que els uneix amb la Seu d’Urgell, la C462. Recordem que aquest divendres, el conseller de Territori i Sostenibilitat, de visita a l’Alt Urgell, va anunciar que es licitaria i s’adjudicaria de forma immediata la millora del tram més malmès de la carretera. D’aquesta manera, els alcaldes veuen com es dona resposta a una demanda popular que va començar fa molts anys i que ja havia recollit més de 1.300 signatures.

Inicialment, s’actuarà al tram de 14,5 quilòmetres que hi ha entre l’encreuament de la carretera d’Artedó i el poble d’Adraén, amb una obra que tindrà un cost de 3,5 milions d’euros. Posteriorment, al llarg dels propers anys es preveu acabar l’actuació, que arribarà fins a coll de Port, al límit amb el Solsonès, i fins a Gósol, ja al Berguedà.

Parlen al vídeo: PEP CAMPS, ALCALDE DE LA VANSA I FÓRNOLS - MARTA POCH, ALCALDESSA DE JOSA I TUIXENT

El Pirineu avui