La Seu d’Urgell s’ha sumat un any més a la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat que enguany ha tingut com a lema ‘Combina i mou-te’. Així, aquest dissabte l’Ajuntament alturgellenc, amb la col·laboració del Club de Propietaris de vehicles TESLA, PEUSA i Turisme Seu, han organitzat la jornada ‘Vine a conèixer el vehicle elèctric’ . Al llarg del dia s’han realitzat diverses activitats, com ara una mostra de recàrrega de vehicles elèctrics Tesla o una exposició d’aquest tipus de vehicles. Per la seva banda, PEUSA ha instal·lat un punt d’informació sobre els avantatges de disposar d’un vehicle elèctric.

Durant la jornada també s’ha habilitat un circuït de demostració de l’impacte acústic del vehicle elèctric, i s’han fet diverses proves per comprovar quin és el que consumeix menys.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

El Pirineu avui