Des de l’espai de coworking La Incubadora de Tremp s’ha organitzat una jornada per tal de posar en comú els diferents projectes dels coworkers que hi ha ara mateix treballant, així com per donar a conèixer els serveis i avantatges que té treballar en espais compartits. Una iniciativa que permet a molts joves viure en indrets rurals i estar connectats amb grans empreses d’arreu del mon.

En aquesta jornada s’ha comptat amb la presència de coworkers de l’espai La Magrana de Valls i s’ha conegut el seu funcionament, així com les possibilitats que els ha donat el fet de compartir experiències amb altres empreses i sectors.

Aquesta jornada s’ha fet en coordinació amb Cowocat rural, del qual forma part La Incubadora de Tremp que disposa d’espai per a 9 llocs de treball a banda d’altres serveis que els professionals puguin necessitar.

Parlen al vídeo: ANNA RITZ, REGIDORA PROMOCIÓ ECONÒMICA

El Pirineu avui