Aquest dissabte s’han entregat els premis del catorzè concurs de fotografia de la Vall Fosca on s’ha rebut més de 100 fotografies participants. Es tracta d’un concurs que vol donar a conèixer els diferents racons de la Vall i promoure la fotografia de la zona tant entre professionals com aficionats.

El concurs ha comptat amb 4 categories: paisatges, treballs i activitats, patrimoni i fauna. I el jurat, format per experts del territori i fotògrafs ha valorat la tècnica i l’originalitat dels treballs.

S’ha donat un premi per cada categoria i un premi a la millor fotografia en general que ha estat per Jordi Peró amb la imatge Capdella a bocafoscant. Per acabar l’acte s’ha comptat amb una actuació del grup local Far Out.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA DALMAU, ALCALDE DE LA TORRE DE CAPDELLA - FERRAN GRAU, MEMBRE JURAT

El Pirineu avui