Estava previst que el conseller Calvet participés en el Consell d’Alcaldes que s’ha fet aquest divendres al migdia a Noves de Segre. Per canvis d’última hora, però, només hi han pogut assistir dos representants de la seva conselleria. Entre d’altres, a la reunió s’hi han exposat diverses reivindicacions del territori, com ara l’increment de les ajudes per millorar els accessos a nuclis allunyats. Calvet ha fet referència als repics de campanes que s’han anat fent al territori per reclamar que no es deixi morir el Pirineu, i ha assegurat entendre-ho. També ha fet aquest anunci.

Al Consell d’Alcaldes també s’ha tractat el desplegament de la fibra òptica a la comarca, que serà una realitat els propers mesos, i s’ha agraït el compromís del Govern en aquesta qüestió, entre d’altres aspectes.

Al Consell d’Alcaldes també s’ha exposat l’estat en què es troba el projecte Camina Pirineus, que hauria de ser una realitat l’any 2020.

Parlen al vídeo: DAMIÀ CALVET, CONSELLER DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT - JESÚS FIERRO, PRESIDENT CONSELL COMARCAL ALT URGELL

El Pirineu avui