Continua la recerca del boletarie de 70 anys que aquest dimarts es va perdre a la muntanya d’Alinyà, a l’Alt Urgell. Al tancament de l’edició d’aquest informatiu, els cossos d’emergència encara no l’havien trobat. Des que un amic seu amb qui va sortir a buscar bolets va donar l’avís de la seva desaparició, l’han estat buscant nombroses persones. Tal com han donat a conèixer els Bombers, aquest divendres la recerca s’ha intensificat especialment al vessant sud de la muntanya on es va perdre, ja al terme municipal d’Odèn, al Solsonès. Al llarg del dia, l’han estat buscant dos helicòpters i 21 vehicles terrestres de Bombers, Mossos i Agents Rurals, ajudats per les unitats canines . També hi ha deu voluntaris rastrejant la zona a peu. La recerca es mantindrà mentre hi hagi llum de dia i a la nit es valorarà què fer en les properes hores.

El Pirineu avui