La Biblioteca de Sant Agustí de la Seu d’Urgell ha acollit aquest dimecres al vespre la conferència “Dones, ciència i tecnologia, una "carrera" de fons”. Ha anat a càrrec de la presidenta de la Societat catalana de Tecnologia i professora de la UPC, Núria Salan, que ha fet un repàs al paper de la dona en l’àmbit científic i tecnològic. En aquest sentit, ha exposat alguns dels invents més destacats fets per dones, que sovint han passat desapercebuts.

En aquest sentit, Salan ha remarcat que encara a dia d’avui, la presència de la dona en l’àmbit de la ciència i la tecnologia és molt baix i sovint queda invisibilitzat.

Aquesta xerrada ha complementat l’exposició que es pot veure aquests dies a la mateixa biblioteca, que duu per títol "L'enginy (in)visible: dones i tecnologia, present, passat i futur". Es podrà visitar fins el proper dia 25 de setembre.

Parlen al vídeo: NÚRIA SALAN, PRESIDENTA SOCIETAT CATALANA TECNOLOGIA

El Pirineu avui