En l’acte de reconeixement dels esportistes de l’Alt Pirineu i Aran celebrat enguany al Pont de Suert, han estat reconeguts un total de 75 esportistes i 2 equips de diferents esports i modalitats que durant el 2017 han destacat en les seves disciplines i on s’ha volgut remarcar la qualitat dels esportistes pirinencs. També des de la secretaria general de l’esport s’ha avançat que es treballa per posicionar encara més el Pirineu arreu del mon i que la possible candidatura dels Jocs Olímpics d’Hivern n’és una bona oportunitat.

A banda dels esportistes també s’ha elogiat les instal•lacions, els clubs, els equips i entrenadors que hi ha al territori. I des de les administracions locals i comarcals s’ha demanat a la secretaria que s’ajudi a reforçar-los.

Dels 75 guardons individuals, 39 han correspost a esportistes masculins i 36, a femenins. Pertanyen a 20 clubs i entitats, 16 dels quals del mateix territori de l’Alt Pirineu i Aran, i s’inclouen en 10 disciplines esportives o federacions. Enguany també per primera vegada s’han donat sis premis especials als millors esportistes i un setè en reconeixement a una fita esportiva rellevant.

Parlen al vídeo: GERARD FIGUERAS, SECRETARI GENERAL DE L’ESPORT - JOSEP LLUIS FARRERO, PRESIDENT C.C. ALTA RIBAGORÇA

El Pirineu avui