Enguany l’Escola Oficial d’Idiomes a Tremp seguirà impartint el curs de tercer i també el del nivell C1 d’anglès. Aquesta notícia arriba després que a principis d’estiu, els estudiants al voler-se matricular es van trobar que el tercer havia desaparegut de l’oferta formativa de Tremp.

Estava previst que tercer desapareixia a Tremp i a Vielha de manera que es va posar en coneixement dels serveis territorials d’educació a Lleida, de diputats pirinencs i de la mateixa delegació del govern a l’Alt Pirineu i Aran per tal de fer reconsiderar aquesta decisió, tal com finalment ha estat. Des del territori es remarca que en cap cas està justificat el fet de treure serveis bàsics al Pirineu.

Amb els cursos de tercer i el C1 Tremp tindrà una oferta total de 4 nivells de l’Escola Oficial d’Idiomes en anglès.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, REGIDORA CULTURA TREMP

El Pirineu avui