El grup d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha plantejat a la resta de grups un pacte de ciutat per a l’arranjament de la via pública. Des de la formació asseguren que la seva proposta difereix de la que va presentar l’equip de govern en el passat ple extraordinari del mes d’agost. Així, remarquen que es diferencien en la priorització d’alguns carrers i en el fet que afegeixen el condicionament de voreres, arranjament d’escorcells dels arbres i eliminació de barreres arquitectòniques.

Pel que fa a la reacció de la resta de grups polítics, Viaplana ha destacat que aquesta ha estat desigual. Tot i això, confia que es pugui acabar tirant endavant el pacte de ciutat.

Des d’Esquerra remarquen que algunes accions s’haurien de començar ja, abans que l’hivern obligui a paralitzar les obres, mentre que les restants s’haurien de fer a la primavera.

Parlen al vídeo: FRANCESC VIAPLANA, PORTAVEU ERC LA SEU

El Pirineu avui