El grup trempolí Hollow Cry ha fet el seu primer disc i ha gravat un videoclip després de signar amb una agència de Londres fa un any. A més han volgut aprofitar fer la presentació a Tremp, el seu poble, i que el teatre de La Lira fos l’escenari de la gravació així com tots els seus amics, coneguts i familiars. Un primer disc que parla d’ells i dels canvis que els han acompanyat al llarg dels anys.

El grup està integrat per 4 joves trempolins i un menorquí, i tot i que el grup ha anat canviant alguns dels seus integrants al llarg dels anys, ja en fa uns 11 que toquen i 7 que estan centrats en el Metal. L’album sortirà el proper 28 de setembre.

Tots ells tenen clar que en el moment que surt l’oportunitat es llencen de cap a l’aventura i els agradaria poder viure de la música, la seva passió.

Parlen al vídeo: XAVI SÁNCHEZ, CANTANT HOLLOW CRY

El Pirineu avui