Aquesta setmana han començat els treballs per eixamplar la C14 la zona de Tresponts. Formen part del projecte global que ha de culminar amb la construcció d’un túnel de més d’un quilòmetre, a la zona més estreta del congost. Els treballs que es faran a la calçada comportaran un eixamplament de la via de fins als 10 metres. Així, hi haurà dos carrils, un per cada sentit, de 3,5 metres d’ample i un voral d’1,5. És per això que ja s’ha començat a contruir un mur de contenció de 100 metres de llargada a la part sud de les obres. Properament també s’actuarà al petit túnel ja existent, per tal d’eixamplar-lo. Per tot plegat, al llarg de les properes setmanes es tornaran a fer talls puntuals a la via per donar pas alternatiu, tal com ja s’han anat fent des que van començar les obres.

El Pirineu avui