Durant el mes d’agost l’Epicentre, l’oficina de turisme del Pallars Jussà i centre de visitants del Geoparc, ha rebut setmanalment una mitjana de 500 visitants. Es tracta d’un espai que no només actua com a centre d’informació turística, sinó que és una finestra oberta a tots els racons de la comarca i un tast dels seus atractius principals.

Aquest espai s’ha convertit en un aparador del Pallars Jussà i des d’aquí també es facilita tota la informació per poder realitzar les visites guiades als diferents equipaments de la comarca, espais natural o fins i tot festes majors que durant l’estiu són una icona del territori. També es fa divulgació dels productors locals per donar a conèixer el patrimoni gastronòmic com un atractiu turístic més.
Si bé durant el mes d’agost l’Epicentre rep un nombre més elevat de visites, la resta de l’estiu també recull una xifra destacable, d’uns 300 visitants setmanals.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, CONSELLERA TURISME C.C. PALLARS JUSSÀ

El Pirineu avui