El CETAP de la Seu d’Urgell acollirà el proper dimarts 25 de setembre la quarta edició del Workshop Ocupacional, on s’hi trobaran empreses i persones demandants de feina. L'esdeveniment està organitzat per l'Ajuntament de la Seu, el Consell Comarcal de l'Alt Urgell i l'Oficina Jove de l’Alt Urgell. Un dels objectius és precisament facilitar l'obtenció de feina per part de persones de la comarca que n'estiguin cercant. Igual que els altres anys hi participaran empreses de l’Alt Urgell, la Cerdanya i el Principat d’Andorra, que provenen de diversos sectors econòmics com l’hostaleria i el comerç, l’administració d’empreses i la informàtica, entre altres. També hi haurà instal·lats córners informatius relacionats amb el món laboral i la millora de competències professionals. A més, es farà un taller pràctic sobre les millors competències en la incorporació de talent jove a les empreses. Com a novetat, les entrevistes individuals dirigides a perfils professionals com ara l’enginyeria, l’administració d’empreses i la informàtica es realitzaran a partir de les cinc de la tarda, amb l’objectiu que esdevingui una jornada eficient per les dues parts ja que normalment són sectors professionals amb menys oferta i demanda ocupacional.

El Pirineu avui