Fins al proper 30 de novembre es pot visitar a la seu territorial de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya l’exposició “Paisatges geològics de Catalunya, una mirada fotogràfica a la geologia catalana” de Jordi Lluís Pi. Una mostra de 50 fotografies que donen a conèixer la varietat cromàtica, de textures i de formes del paisatge català.

L’autor també destaca la importància de la geologia de Catalunya, aquestes 50 imatges recullen els indrets més visuals però remarca que arreu del territori hi ha racons espectaculars.

L’exposició és el resultat d’un treball previ de documentació de tot el paisatge català amb la idea que ajudi a la seva preservació. Aquest és però només el punt de partida, l’autor ja està preparant una altra exposició a més d’un llibre que reculli tota la informació.

Parlen al vídeo: JORDI LLUÍS PI, AUTOR

El Pirineu avui