Aquest cap de setmana s’ha celebrat la novena edició del Rally 12h Escalada Terradets. Un esdeveniment esportiu que aplega cada any nombrosos professionals i aficionats d’aquesta disciplina que gaudeixen a banda de la Marató d’escalada de moltíssimes activitats relacionades amb el tema. A més, enguany s’ha comptat amb els guanyadors de l’Speed Climbing que se celebra a Croàcia i els guanyadors d’aquesta edició pallaresa aniran el proper mes de maig a Croàcia a participar.
Enguany han participat 25 equips, amb un total de 51 escaladors i en la categoria masculina el primer lloc ha estat pel grup format per Jesús Ivarz i Álvaro Lafuente, mentre que en la categoria femenina se l’ha endut l’equip francès de Julia Cassou i Marylou Chabrier.
Però no només els participants al Ral·li tenen cabuda a l’esdeveniment, les parets com el Peladet o la Font Freda, o sectors d'escalada esportiva, han estat bones opcions per escalar sense participar-hi, però compartint la resta d'activitats.

El Pirineu avui