L’associació benèfica i sense ànim de lucre Jocs sense Fronteres ha organitzat per aquest pròxim diumenge 23 de setembre una matinal esportiva i curses solidàries. Aquestes tindran lloc al Parc Olímpic del Segre de la Seu d’Urgell, a partir de les deu del matí. La matinal esportiva consistirà en la celebració de diferents jocs adequats a cada grup d’edat dels infants participants que podran estar acompanyats per les seves respectives famílies. Pel que fa a les curses solidàries també s’aniran desenvolupant per grups d’edat que es clouran amb una cursa oberta a tothom.

Els diners que es recaptin durant aquesta jornada aniran destinats a promocionar i oferir activitats de lleure per a la integració d’infants amb dificultats en el seu desenvolupament a través d’Òmnia Kids.
“Jocs sense Fronteres és una associació dedicada a organitzar activitats solidàries, i està oberta a projectes que proposin qualsevol institució o persona amb l’objectiu de recaptar fons per ajudar a infants i joves en situació de vulnerabilitat a la Seu i l’Alt Urgell

En aquest sentit, Bertran ha recordat que aquesta associació ja va realitzar el passat mes de juny la primera activitat solidària amb l’organització del festival de curtmetratges juvenils anomenat ROCS.

Parlen al vídeo: YOLANDA CASTILLEJO, MEMBRE JOCS SENSE FRONTERES - ÀLEX BERTRAN, MEMBRE JOCS SENSE FRONTERES

El Pirineu avui