Prop de 800 corredors han participat aquest cap de setmana a la Rialp Matxicots que enguany ha celebrat la seva novena edició on el bon temps ha acompanyat i ha deixat gaudir de les espectaculars vistes que hi ha la llarg de la cursa. Els participants dels recorreguts de la Trail i la Marató han hagut d’ascendir els dos sostres de la cursa, el Montsent de Pallars i el Montorroio, tots dos amb més de 2800 metres d’alçada i on Javi Puit i Guillem Campeny han estat els vencedors en cada recorregut respectivament.
El diumenge però també s’ha seguit la festa de l’esport a Rialp amb la celebració de la Mitja i la Combinada i fent de la Matxicots un esdeveniment per tothom s’ha seguit amb la Caminada on ha pogut participar tothom.
La Matxicots, aplega a banda dels 800 corredors, més de 300 voluntaris que la fan possible i que ja en preparen l’edició vinent. Això sí, esperant el dia 7 d’octubre per celebrar la Matxixics.

El Pirineu avui