El nombre de visitants al Museu de la Conca Dellà i a la Dinosfera de Coll de Nargó ha crescut aquest estiu. Així, entre l’1 de juliol i l’11 de setembre hi han passat 6.394 persones. A banda de conèixer les exposicions, centrades en el patrimoni paleontològic de la zona, els visitants també han pogut participar en les activitats que s’han realitzat en aquests equipaments museogràfics. Des del territori creuen que el fet que la Unesco hagi reconegut la zona de la Conca de Tremp, el Montsec i l’àrea de Coll de Nargó com a Geoparc pot haver ajudat una mica a fer créixer el nombre de visitants.

Entre les activitats que s’han fet aquest estiu destaquen la Nit al Museu, el sopar del cretaci, visites teatralitzades al castell de Llordà així com diverses xerrades.

Parlen al vídeo: MARTÍ RIERA, ALCALDE DE COLL DE NARGÓ

El Pirineu avui