L’Ajuntament de Tremp preveu poder tenir el sistema de climatització de l’Espai cultural La Lira en ple funcionament en uns mesos. Després que l’aparell hagi donat problemes des de la seva instal·lació, aquesta primavera es va espatllar definitivament i el consistori s’ha vist en l’obligació de modificar el sistema.

L’obra es començarà pel sistema de calefacció, ja que s’acosten els mesos d’hivern i així poder començar a utilitzar-lo el més aviat possible. Tot i així no es preveu alterar la programació de l’equipament cultural.

A finals d’agost es va acabar la convocatòria de presentació d’empreses per realitzar l’obra i té un pressupost de més de 235.000 euros que l’ajuntament ha de finançar a través d’un crèdit, però que considera una obra prioritària, ja que en depèn l’obertura de l’equipament. Durant l’estiu La Lira ha funcionat amb normalitat avisant a l’entrada que era un edifici sense climatitzar.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, REGIDORA DE CULTURA

El Pirineu avui