L’Ajuntament de la Vansa i Fórnols està duent a terme un seguit de millores importants a les principals carreteres internes de la vall. En tractar-se d’un municipi molt extens i amb pobles disseminats, l’ajuntament disposa de molts quilòmetres de via local per a mantenir. En aquests moments, ja està actuant a la carretera de Colldarnat, que uneix Sorribes amb Montant de Tost, ja al municipi de Ribera d’Urgellet.

L’altre gran projecte que s’ha realitzat aquest estiu, ha estat la millora de la carretera d’Ossera, de nou quilòmetres de llargada. Aquesta era una reivindicació històrica dels veïns d’aquest poble i també de Padrinàs, ja que la via es trobava en molt mal estat.

Des de l’ajuntament destaquen que tenen la titularitat de pràcticament 60 quilòmetres de carretera local i lamenten que no sempre disposen dels recursos necessaris per fer front al seu manteniment i millora.

Parlen al vídeo: PEP CAMPS, ALCALDE DE LA VANSA I FÓRNOLS

El Pirineu avui