Aquest dissabte, la doctora Imma Lorés oferirà una conferència sobre les singularitats del romànic de Covet in situ. L’església de Covet, que data del segle XII té una portalada esculpida que és considerada com un dels conjunts més excepcionals d'escultura romànica de Catalunya.
Dins del cicle de conferències de Catalonia Sacra, aquest dissabte al matí es podrà conèixer en detall tots els elements que componen aquest patrimoni religiós del municipi d’Isona i Conca Dellà ja que l’ànim de Catalonia Sacra és posar en valor i dinamitzar turísticament el patrimoni cultural i artístic que hi ha en les diferents representacions materials del cristianisme.
Precisament durant tot l’estiu s’ha estat fent visites guiades a l’església romànica de Covet des del museu d’Isona i Conca Dellà per divulgar el patrimoni i que han tingut molt bona acollida.

El Pirineu avui