L’esfondrament dissabte passat d’un tram de calçada a l’entrada d’Aguiró, a la Vall Fosca, ha fet que quedés tallat l’accés principal al poble per a vehicles.

L’accés a Aguiró s’havia asfaltat feia pocs mesos i també s’està habilitant un altre accés al poble per la part de dalt, el qual falta asfaltar però que s’ha obert al públic aquests dies per tal de facilitar l’entrada i sortida del poble sense haver de passar per la zona danyada.

Precisament aquest dimecres ja s’està treballant en un informe tècnic per avaluar els danys i conèixer les afectacions que pot suposar el descalçament de la via. També s’està buscant finançament per assegurar tot el tram ja que les pluges dels darrers temps estan afectant força a l’estat dels accessos però es preveu fer les obres i reobrir el pas en breu.

Parlen al vídeo: PILAR JUANMARTÍ, TINENT ALCALDE LA TORRE DE CAPDELLA

El Pirineu avui