El director de TV3, Vicent Sanchís, ha exposat aquest dissabte l’impacte que va tenir l’aplicació del 155 sobre la televisió pública catalana. Ho ha fet en una sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell pràcticament plena, en un acte organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana a l’Alt Urgell. Tot i que a última hora el govern espanyol va decidir no intervenir TV3, Sanchís ha assegurat que les conseqüències han estat notables.

Sanchís també s’ha referit a la polèmica desfermada arran de les declaracions fetes per Albert Rivera, que divendres va acusar a TV3 de mentir i de ser un aparell de propaganda política. Així, ha assegurat que l’oposició té tot el dret de fiscalitzar els mitjans públics, però que no pot estigmanitzar-los ni criminalitzar-los.

Parlen al vídeo: VICENT SANCHÍS, DIRECTOR DE TV3

El Pirineu avui