La Seu d’Urgell ha tancat amb bon regust de boca els tres dies de competició de la Copa del Món d’Eslàlom. Esportivament, el millor resultat dels palistes de casa l’ha obtingut la basca resident a la Seu Maialen Chourraut, en K1 femení. Després d’aconseguir una segona posició a la semifinal, també ha obtingut la medalla de plata a la final.

Des de l’ajuntament de la Seu d’Urgell, mentrestant, s’han mostrat satisfets del desenvolupament de la Copa, tant per l’impacte econòmic que ha tingut per a la ciutat, com per la imatge que s’ha donat.

Altres resultats destacats per als palistes de la zona han estat la novena plaça de Miquel Travé a la final de C1 masculí, el novè lloc de Mònica Dòria en C1 femení o la quarta posició de Núria Vilarribla i Samuel Herranz en C2 mixt.

Parlen al vídeo: MAIALEN CHOURRAUT, PALISTA - ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

El Pirineu avui