La Festa major de Tremp, que s’allarga fins dimarts, ha omplert el cap de setmana d’activitats. El dissabte, dia de la patrona del poble, Mare de Déu de Valldeflors, es van fer les activitats tradicionals com la missa en honor a la verge, que va acabar amb l’ofrena de la Cremablat, la bèstia de la Colla de Diables Lo Peirot, a la patrona, i el Ball Cerdà, que s’ha recuperat i que va aplegar molts espectadors.

La festa compta amb un calendari ben atapeït d’activitats ben diverses per a tots els gustos i edats. No hi poden faltar les cercaviles infantils amb gegants, caps grossos i grallers, les ballades de sardanes i els concerts de música. També es fan tallers i presentacions de llibres i el diumenge es va poder gaudir d’una jornada a l’aire lliure amb la festa Entrepins.

Parlen al vídeo: JOAN UBACH, ALCALDE DE TREMP

El Pirineu avui