A només una setmana de començar la lliga, el CG Puigcerdà disputarà aquest cap de setmana un triangular de preparació amb els equips francesos del Krokos Nimes de Divisió 3 i les Bélougas de Toulouse Blagnac de Divisió 2, a la pista del Poliesportiu de Puigcerdà. En total seran tres partits. El primer serà divendres a ¼ de 9 de la nit que enfrontarà el Puigcerdà amb el Nimes, dissabte a la mateixa hora serà el torn dels dos equips francesos mentre que diumenge a la 1 del migdia els grocs i negres jugaran amb el Toulouse.
Pel que fa a les novetats de la temporada, el CG Puigcerdà ha canviat el porter estranger, fitxant a un porter letó, Nils Grinfogels, de 24 anys i experiència en el seu país. De la mateixa nacionalitat és Reinis Demiters, de 27 anys, un dels nous defenses de l'equip ceretà. I per completar el trio de fitxatges hi ha el davanter finlandès de 21 anys, Kustaa Tsuohimaa. Els tres venen per reforçar una base de joves de Cerdanya que encaren la temporada amb objectius ambiciosos i amb ganes de millorar els resultats de la temporada passada.
Tot i que l'equip ha tingut algunes baixes, l'entrenador Salva Barnola disposarà d'una plantilla més àmplia i que li permetrà aspirar a entrar a playoff per disputar la lliga. Un pas més per tornar lluita pels títols, com anys enrere.

El Pirineu avui