Movistar s’ha compromès davant la Generalitat a millorar les instal·lacions d’internet de Coll de Nargó. Després de les queixes de l’ajuntament i els veïns, la companyia ha explicat que refarà el projecte que tenia previst per al poble. Això hauria de resoldre els problemes de velocitat i els constants talls en el servei cada cop que hi ha tempesta. Així doncs, no només s’ampliarà la potència de la senyal que arriba fins a l’antena sinó que es millorarà tot el circuit fins al poble, i també els generadors elèctrics que s’activen quan se’n va la llum.

Movistar hauria de fer aquets projecte en una o dues setmanes, i després executar-lo. Aquest divendres o dissabte, mentrestant, l’alcalde exposarà la nova situació als veïns del poble i els recomanarà desconvocar els talls de carretera que s’havien anunciat de cara a aquest mateix diumenge.

D’altra banda, Riera ha confirmat que Coll de Nargó s’ha sumat al projecte iniciat a Sant Esteve de la Sarga per reclamar unes infraestructures i uns serveis dignes que permetin mantenir la vida al Pirineu. És per això que aquest divendres les campanes de l’església tocaran a morts, tal com ja han fet els darrers dies altres pobles de l’Alt Pirineu.

Parlen al vídeo: MARTÍ RIERA, ALCALDE DE COLL DE NARGÓ

El Pirineu avui