L'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, i la regidora de Gent Gran de l'Ajuntament, Montserrat Bonet, han felicitat aquest dijous al matí a la padrina Maria Assumpció Antúnez Casadellà. Recentment ha fet 107 anys i actualment és la veïna de més edat del municipi. Batalla i Bonet li han lliurat, en nom de la Corporació Municipal, un ram de flors, acompanyat d'un pastís de xocolata. En aquesta visita institucional, Maria Assumpció Antúnez ha estat acompanyada per la seva filla i una dels seus vuit besnéts, així com per l'equip del personal de la residència sociosanitària de la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell, d'on és usuària.  

MaRIA Assumpció Antúnez va néixer el 29 d'agost de 1911 a Sabadell, té dues filles, sis néts i vuit besnéts.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

El Pirineu avui