La Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell acull des d’aquest dijous l’exposició "L'enginy (in)visible: dones i tecnologia: present, passat i futur". La mostra, ubicada a les rampes del centre, posa de manifest el paper de la dona i la seva relació amb la tecnologia al llarg de la història. En aquest sentit, s’assenyala que les primeres escoles d’Enginyeria a Catalunya van trigar 65 anys a tenir una dona a les seves aules. També s’indica que actualment, el pecentatge de dones a les titulacions tècniques només és del 30%. La mostra es podrà veure fins al 23 de setembre, i es complementarà amb una xerrada de la presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia, Núria Salan, que durà per títol "Dones, ciència i tecnologia, una "carrera" de fons". Aquesta tindrà lloc el proper 19 de setembre.

El Pirineu avui