La Seu d’Urgell ja vibra amb la Copa del Món d’Eslàlom, que se celebra des d’aquest divendres al Parc Olímpic del Segre. Aquest dijous al vespre ha tingut lloc la cerimònia d’inauguració, que per culpa del mal temps no s’ha pogut fer a la plaça dels Oms, com de costum. Els 35 equips participants, doncs, s’han aplegat a la Sala Sant Domènec, on les autoritats els han donat la benvinguda i, posteriorment, han pogut gaudir d’un espectacle de dansa.

Les proves, mentrestant, han començat aquest divendres, amb les classificactòries, i aquest dissabte i diumenge serà el torn de les semifinals i finals. En total, s’hi apleguen 263 palistes, que al llarg de tot el cap de setmana faran vibrar als espectadors que s’apropin al Parc Olímpic del Segre.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

El Pirineu avui