Un total de 14 autocars baixaran des de les cinc comarques de l’Alt Pirineu cap a Barcelona aquest proper 11 de setembre per tal de participar en la manifestació de la Diada Nacional de Catalunya. La comarca d’on baixarà més gent en autocar serà l’Alt Urgell, d’on sortiran 5 vehicles, seguida de Cerdanya, amb 4. A la manifestació, Cerdanya i Alt Urgell estaran al tram zero, just a tocar del Palau de Pedralbes, mentre que els dos Pallars, l’Alta Ribagorça i l’Aran estaran al tram 11. Des de l’ANC i Òmnium s’han mostrat molt satisfets amb la resposta de la gent del territori.

D’altra banda, aquest diumenge l’ANC i Òmnium de l’Alt Urgell rebran el premi Estel, que cada any atorga el PDECAT i la JNC de la comarca.

L’acte de lliurament tindrà lloc aquest diumenge a les set de la tarda a la Torre de Solsona de la Seu.

Parlen al vídeo: NÚRIA OLIVA, PRESIDENTA ÒMNIUM ALT URGELL

El Pirineu avui