El consell comarcal de l’Alta Ribagorça ha arreglat durant aquest estiu el paviment d’accés als pobles de Gotarta, Irgo, Iran i Igüerri amb el finançament aconseguit a través del departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

D’altra banda, també s’ha netejat les cunetes i s’ha fet esculleres als nuclis de Casós, Sarroqueta, Cóll, Cardet, Adons i Corroncui i s’ha formigonat un tram a Erta i Hostalet de Massivert. L’actuació d’enguany ha comptat amb un pressupost de prop de 190.000 euros i s’espera poder rebre altres partides per tal de seguir treballant amb els accessos.

Aquestes actuacions són prioritàries a la comarca per tal de garantir la seguretat dels veïns i veïnes del nuclis.

Parlen al vídeo: JOSEP LLUIS FARRERO, PRESIDENT C.C. ALTA RIBAGORÇA

El Pirineu avui