Ja s’han recollit 1.300 signatures per tal de demanar a la Generalitat que arregli la carretera C-462, que uneix la Seu d’Urgell amb els municipis de Josa i Tuixent i la Vansa i Fórnols. La iniciativa es va posar en marxa a principis de juliol i la recolzen veïns dels dos municipis així com els respectius ajuntaments. L’objectiu de la campanya és fer pressió per tal que la Generalitat, que és la titular de la via, posi fil a l’agulla especialment en els trams més malmesos i perillosos.

En els últims anys, els dos ajuntaments han parlat diverses vegades amb la Generalitat i, fins i tot, just abans

En aquest sentit, el tram d’actuació que es considera prioritari és el que va des d’Adraén fins a la Seu. A banda d’unir aquests dos municipis amb la capital alturgellenca, aquesta també és una carretera intercomarcal, ja que comunica amb el Solsonès a través del coll de Port. A més, també dona accés a les estacions d’esquí de Tuixent-la Vansa i Port del Compte.

Parlen al vídeo: PEP CAMPS, ALCALDE DE LA VANSA I FÓRNOLS

El Pirineu avui