El nombre d’estudiants que realitzen les pràctiques a l’Hospital de la Seu ha crescut el darrer any. Tal com han explicat des del centre, el curs acadèmic 2016-2017, el nombre d’alumnes de diferents branques sanitàries que hi van passar van ser 36, mentre que aquest darrer curs han estat 59. Ho han fet estudiants de biologia, farmàcia, psicologia i tècnics de radiologia, entre d’altres, provinents de la Universitat de Barcelona, la UOC o la Universidad de León. A banda, aquest 2018 l’hospital també ha acollit 2 residents de Medecina de Família i Comunitària fent la formació del MIR. A banda, el centre manté col·laboracions docents habituals amb les universitats de Lleida i Andorra i amb l’Institu Joan Brudieu de la Seu.

El nombre d’estudiants que realitzen les pràctiques a l’Hospital de la Seu ha crescut el darrer any. Tal com han explicat des del centre, el curs acadèmic 2016-2017, el nombre d’alumnes de diferents branques sanitàries que hi van passar van ser 36, mentre que aquest darrer curs han estat 59. Ho han fet estudiants de biologia, farmàcia, psicologia i tècnics de radiologia, entre d’altres, provinents de la Universitat de Barcelona, la UOC o la Universidad de León. A banda, aquest 2018 l’hospital també ha acollit 2 residents de Medecina de Família i Comunitària fent la formació del MIR. A banda, el centre manté col·laboracions docents habituals amb les universitats de Lleida i Andorra i amb l’Institu Joan Brudieu de la Seu.