La presència dels palistes que participaran aquest cap de setmana en la Copa del Món de Piragüisme a la Seu d’Urgell no es nota només al Parc Olímpic del Segre. El sector de l’hosteleria i la restauració de la ciutat, ja fa dies que es beneficien de la presència dels esportistes i els seus equips. Concretament, l’ocupació hotelera aquesta setmana se situa entre el 80 i el 90%, mentre que els restaurants i determinats comerços també han notat un increment de la feina. Tot i això, des del sector destaquen que els beneficis d’aquests tipus de competicions no es limiten només a la setmana prèvia i als dies de competició.

La cerimònia d’inauguració de la Copa tindrà lloc dijous al vespre, mentre que les classificatòries, les semifinals i les finals es disputaran entre divendres i diumenge. En total, a la prova s’hi apleguen 417 palistes de 41 països.

Parlen al vídeo: MIQUEL ÀNGEL SÀNCHEZ, PRESIDENT ASS. HOTELERS ALT URGELL

El Pirineu avui